My friends say, "Kau bile nak update blog ko??"

Hahaha... thanks lah my friends... rajin view my blog.. untuk die aku update lah blog nie..

Emmm... First week in February...

Minggu nie macam busy cikit, coz kene kejar due date paperwork untuk HEA, paper work lawatan g Terengganu...



nilah cover page my paperwork..


Alhamdulillah sempat kejar due datenye... sakit gak lah buat kerje last minit nie... 2 hari berturut-turut tido kul 3 pagi, bgun plak kene awal coz ade kelas pagi...

Ape yang best wat paperwork nie, one day berkepit dengan Along, dalam class web pun sempat lagi edit paperwork, nak kejar KP yang nak g Shah Alam nye, dengan tentatif yang tak berapa nak full tapi hasilnya bila HEA lepaskan paperwork nanti, masa tu baru rase nikmatnya penat lelah.. hehehe..

HEA meeting esok.. so same-samelah doakan paperwork ni lulus.. Klu lulus, InsyaAllah 4,5,6 Mac 2011 sampailah kitorang kat Terengganu....

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +