" Yang sebenarnya Dragon Ball ada 7 biji kesemuanya" - Ingat lagi tak??

Ayat nie femes dalam cite Dragon Ball yang Tv2 penah siarkan dalam tahun 2001 ke 2003 kalau tak silap. Dulu hujung minggu tepat masa je dah duduk diam-diam depan TV nak tunggu cite tu dengan adik aku. Tapi masan ending cite tu dulu tengok kat hostel ngan member-member.


Ape yang menarik cite nie... katun die best and jalan cite die menarik. padahal carik bola naga je kot. Tapi paling best bile adegan lawan-lawan, kadang-kadang sampai 2 3 episod. Ntah bile nak habis pun tak tau lah. Hahaha....



Ni Goku. Watak utama cite nie, dari kecik sampai die mati hidup balik, die ade je dalam cite nie.




p/s : aku dah tak berape nak ingat lagi pasal cite nie sangat, tapi aku still suke. If die main balik kat TV sure-sure aku tengok. hehehe

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +