Hai! Lately aku suke layan movie yang boleh dikategorikan merepek oleh seorang member aku nie. One of the story is 'CROW ZERO'. Tapi cerita ni serius best giler coz aku memang suke cite macam nie. Story board die banyak adegan gaduh-gaduh so bile tengok memang aku jadi excited giler.



Korang nak tau lebih pasal cite nie, usya link nie - http://en.wikipedia.org/wiki/Crows_Zero . And kalau free boleh r tengok sendiri, carilah kat mane-mane site.
Hehehe... Ape yang penting, hero dalam cite nie, my favorite hero Jepun.



0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +