Last minutes decision... Back home!! Tiba-tiba jadi homesick. Hahaha.... tak de makne nye. Sebenarnye aku akan balik rumah tiba-tiba bila aku ade problem kat kampus. Hehehe...
Bila dah balik mean everything is setle coz kat rumah boleh tenang kan hati. Kadang-kadang problem tu datang dari diri sendiri sama ade dari luaran kita or dalaman kita sendiri. Maybe something is missing from the soul. Huhuhu.... The problem solver is from the inside of the heart.

Ape yang aku wat kat rumah???
Jawapannye online!!

Antara site yang aku bukak time online...

First, Twitter....

Twitter profile aku

Second, ERA capsule...


Third, Facebook...

Last, Dashboard blog nilah...

p/s : Emm still tak tenteram ag macam ne... =(

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +