Hai to reader...

Today, going to SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SRI JEMENTAH for program 'Jaringan Ilmu'. There was very interesting program. Teringat zaman sekolah dulu, kakak fasi dari UUM datang kat sekolah. Tapi program yang aku pergi hari ni lain cikit coz sekolah tu sekolah angkat UiTM. Aku jumpa lah balik budak-budak masa aku gi sekolah tu last year. Macam dah lame tak jumpe coz dah 2 sem, tapi bagi diorang baru 1 tahun, hehehe. Tadi sempat lah usya fb my society, 1 of the student from that school is friend with my society. What make me wonder, there is a Chinese student. Hehehe.... For today, there is only math and English module, and as usual aku mestilah kat modul math.



Dalam student yang datang petang tadi dalam 30++ orang je, perangai pun beza-bezalah, just imagine kitorang tak reti dah nak tegur ape kat diorang, klu aku cikgu boleh r nak marah, tapi nak wat macam ne kan anak orang. Hehehe... Ade gak yang best, I still remeber 1 of the name 'Khairul', sporting habis lah budak tu, and best part of the event, aku KALAH lawan tic tac toe ngan dia and the geng. Hehehe....

picture sources:MOY kot.. lupe dah...

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +