Hai... Long time no see.
Kisah 1001 pagi sebenar nye terjadi pada pagi 10/01/2011. Orang tengah sibuk-sibuk buat homework, suddenly ade member masuk bilik bawa kek, pending giler r, coz rasenye tak de member yang birthday hari ni (10 Jan) rupe-rupenya birthday sendiri. Waa... terharu sangat ngan korang semua, walaupun dah lame my birthday(12 Dis). Hehehe... thanks sangat...


Ni lah keknye, Blueberry cake sedap sangat.

Emm... next sem dah tak leh nak selebrate lagi coz sem nie je sem last kita sesama. Thanks coz give me a sweet and beautiful moment - Haizan Saidin, Atikah Khalid, Aini Khamis, Shikin Sulaiman, Liyana Basir, Fatin Umairah, Nadia Ibrahim, Khairiyyah Ahmad Sukri, Samsuhada Ahmad, Farain Maharam. Love you all.




p/s : pagi ni pagi ke3 aku tengok jam kat handphone ni tunjuk kul 01:43 . Suke sangat dengan waktu tu.

1 comments:

luV u tOO...
MY NEIGHBOUr...

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +