Hello... Hari nie hari baru dalam tahun baru...

DAN hari nie jugak kene daftar masuk kolej kat UiTM Segamat. Last sem daftar as student kat Segamat nie. Probably next sem daftar kat tempat lain.

2 WORDS TO SAY:

Everything Different

Bilik lain, Roomate lain, Environment bilik pun lain coz menghadap pokok-pokok, katil surelah lain. Member-member plak mostly kene campak jauh cikit. so kuranglah masa melepak bersama kerana malas ea nak naik bilik diowang. Hehehe..

Layan twitter jap tadi lepas siap kemas barang, Pak Nil update :

"Pelakon Faizal Yusof tlh meninggal dunia akbt serangan jntng di Hospital Pusrawi KL. Kita sedekah al-fatihah buat Allahyarham Faizal Yusof."

p/s : hehehe ade plak Nichkhun nye skali plak.. sorry malas nak edit

Mula -mula macam pending gak, sape and mane satu ek Faizal Yusof then ape lagi Google time, and aku jumpe nie..

.

sumber : http://www.zonartis.com/faizal-yusof-meninggal-dunia/

Dan ternyata benar, aku dulu minat gak tengok dia berlakon. Tapi nak wat macam ne kan, Allah lebih menyayangi dia. Al-fatihah.


0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +