Wazzup!! 2011 is coming... and 2010 was gone. Dah setahun rupenye, tak sedar pun masa yang berlalu. Sebenarnya ari tu tak perasan pun dekat nak penghujung tahun, tapi kat paper banyak page yang keluarkan rentetan peristiwa yang pernah belaku sepanjang tahun 2010, then baru lah perasan dah nak masuk 2011 mean dah nak masuk sem 6 kat UiTM Segamat tu.


By the way, Happy New Year. Semoga yang penah berlaku, suka dan duka sepanjang 2010 menjadikan kehidupan kita lebih dewasa. Diharapkan 2011 memberi sinaran batu dalam kehidupan kita sehari. Sesunggunhya yang teruk harus di jadikan sempadan dan yang baik di jadikan tauladan. Last but not least, CONGRATS kat pasukan Bola Sepak Malaysia yang menang Piala Suzuki hari tu. Best and seronok sangat tengok diorang main.



0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +