Actually.. dah lame nak create entry nie... tapi macm x wajar bile difikirkan.. TAPI...
key, before pepehal.. bace story bawah nie dulu...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Situasi 1...

~mesej masuk... aku senyum suke, coz ##### just tell a news about Super Junior, member aku tengok die katte " ##### lah tu... suke ek ko, ko nie dah macm les dah ngan die, hari0hari mesej..."

Situasi 2....

~"Argh... penatnye, nak mesej ##### lah... hehehe... lame x contact" sat g member aku kate " ko hari-hari ek mesej die, dah mcm les dah aku tengok..."


Situasi 3...

~"Rindu lah nak jumpe #####, hehehe... klu dia ade boleh kuar nie..." pas tu member aku sound, "korang nie les ke??"

------------------------------------------------------------------------------------------------

~Name terpaksa dirahsiakan.. hahaha.....=p ~

salah ke rindu kawan, salah ke mesej ngan member hari-hari... come on!

Sejak kes-kes kat atas nie, aku macm confius... betul ke diorang kate, ye r mane lah tau aku yang x perasan... bile aku cite kat #####.. die gelak...

Emm... setelah direnung-renungkan.. I'M NOT A LESBIAN OK!!

coz... I love that guys very much...

Leetuk + Heechul



Member FT Island, Choi Jong Hun



Yunho DBSK

p/s: Hahaha.. nielah hobi aku layan youtube usya MV diorang.. =)

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +