2 tempat yang InsyaAllah kalau umur panjang dan Allah memberi rezeki, 1 of those place will be my next journey for my life. 1 UiTM Arau in Math Management, 1 lagi UiTM Jengka Computational Math. Actually baru apply, nak tau dapat ke tak.. kene lah tunggu bulan 9 nanti, time tu baru boleh tau aku register mane.... entah-entah Tanjung Malim(UPSI).

Hehehe... 1 bulan je lagi memegang status Pelajar DQS UiTM Segamat. Pasnie tak tahulah kemana hala tuju, yang penting... KEEP ON LEARNING...

-------------------------

Along sambung degree, adik sambung diploma plak.. so tinggal lagi lah yang kecik tu kat sekolah rendah...

--------------------------


TAHNIAH kat adik aku, AHMAD NOR BASYIR...
Kau memang terbaik lah.... Add Math pun A..
~tiba-tiba teringat janji ngan dia... hahaha!! ~

Semoga kau terus success lah ye..
Aku bangga dapat adik macam kau, 9A tu banyak sangat.. bagi aku 2 lah A kau.. t baru fair.. hahaha...

p/s: Jangan risau2 mesti ada rezeki untuk kau kat mane2...

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +