Tsunami ke 2??


Hehehe... tsunami ke 2 yang pernah aku tengok dalam paper.. First time kene kat Acheh dulu, Second yang baru terkaji semalam, kat Jepun... Agak-agaknya rumah Nobita kene tak ek?? Emm... Ultraman tak muncul plak kan semalam.. hehehe...

Gempa yang sekuat 8.9 magnitud telah membentuk tsunami setinggi 10 meter.
Ngeri tul bila mengenangkan balik, klik kat sini untuk tengok gambar-gambar sekitar tsunami.

Kat Malaysia baru banjir cikit dah cuak, banjir je bukan ade tsunami pun. Bersyukurlah coz kita tinggal kat Malaysia, probably Allah nak bagi amaran kat kita semua, penduduk bumi.

Alhamdulillah hari nie matahari muncul, maka dapatlah nak basuh baju. Hehehe...

p/s: Semoga penduduk Jepun tabah menghadapai semua ini.

0 comments:

Post a Comment

+ About This +

Creating for fun. Everything in this site not related to each other. If, had a person not satisfied... I'm SORRY because everybody is not perfect...

+ Kata - Kata +

+ Teman +